شما میتوانید پس از نام نویسی از تمام امکانات انجمن ها استفاده کنید . توجه داشته باشید که , واژه های ممنوع و یا بی معنی ( شماره
و یا واژه تصادفی ) را بکار نبرید . برای نام نویسی در تالار میدوری و یا ورود کلیک کنید .
مای کدی را برای خودم درست کردم که جالب از کار درآمد و برای دوستانی که دوست می دارند اینگونه کارها را ( مانند خودم ) به اشتراک می گذارم . امید که به کارتان بیاید و مفید باشد .
متن پیام :
داخل کادر فقط متن را می توان نوشت و گذاشت و امکان گذاشتن تصویر نیست . چون کادر پایین تصویر قرار می گیرد .
نخست نمونه های زیر را ببینید:
این کادر آزمایشی است . نمونه با کادر تصویر ( ساده )
این کادر آزمایشی است . نمونه با کادر تصویر ( کشیده )
در صورت علاقه مند شدن مراحل زیر را اجرا کنید .
متن پیام :
برای اینکه مطلب طولانی نشود هردو حالت را داخل هم نوشتم اما برای اجرا باید دو مای کد درست کنید .یکی ساده و دیگری کشیده .
ابتدا به کنترل پنل خود بروید و در بخش پیکربندی وارد مای کد MyCode شوید و در آنجا افزودن MyCode جدید را انتخاب کنید .
به ترتیب بخش های زیر را پر کنید :
عنوان * : ساده : کادرتصویری ( ساده) کشیده : کادر تصویری (کشیده) توضیح کوتاه * : ساده : کادرتصویری برای دور مطالب بصورت ساده کشیده : کادر تصویری برای دور مطالب بصورت کشیده
با توجه به کاری که در بالا انجام شد از این به بعد هر موقع برای نمونه در ادیتور کد زیر را وارد کنید , باید نوشته های شما به همرا کادری زیبانمایش داده شوند . ساده :
کد PHP:
[roundborder]کادر تصویری ساده[/roundborder]
کشیده :
کد PHP:
[stretchborder]کادر تصویری کشیده[/stretchborder]
برای اجرای کامل این مای کد تصویر border.png را که پیوست کرده ام را هم در پوشه ی images آپلود کنید .
متن پیام :
اگر پوسته ی (قالب) شما هم مانند پوسته ی من اسکریپ و کد زیاد دارد و اجرای این مای کد موجب به هم ریختگی پوسته می شود بجای متغیر div از متغیرهایی که در پوسته ندارید برای نمونه dd یا dt یا dfn یا del و یا ...... استفاده کنید .
( آخرین ویرایش در این ارسال: 26 - April - 2014 12 : 11 AM، توسط : میدوری .::. دلیل ویرایش: )
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)