شما میتوانید پس از نام نویسی از تمام امکانات انجمن ها استفاده کنید . توجه داشته باشید که , واژه های ممنوع و یا بی معنی ( شماره
و یا واژه تصادفی ) را بکار نبرید . برای نام نویسی در تالار میدوری و یا ورود کلیک کنید .
یک دستگاه اینورتور جوشکاری استفاده نشده و نو به همراه یک بسته الکترود شماره ی 3 و دو عدد محافظ چشم
جزئیات اینورتر جوشکاری
اینورتر جوشکاری هایترونیک مدل ARC 160 MINI
دستگاه رکتیفایر جوشکاری با تکنولوژی اینورتر قابل حمل ، قابلیت جوش انواع الکترودهای آهن ، استیل ، و چدن ، مجهز به سوییچ حرارتی دوره کاری منحصر بفرد،
مصارف : ساخت مخازن ، بویلرها و تانکرهای خاص ، کاربرد وسیع در تعمیر و نگهداری ، ساخت هواپیما ، ماشین سازی ، استفاده در خانه ، مزرعه و کارخانه
مشخصات : وزن 5.5 کیلوگرم ابعاد 29 *13* 20 سانتی مترنوع اینورتر جوشکاری نوع جوش قوس الکتریکی SMAWتکنولوژی جوش دارای سیستم جوش IGBT بهترین کیفیت سیستم جوشکاری حداکثر جریان خروجی 160 آمپرچرخه جوشکاری 60% توضیحات جریان و چرخه 10 تا 200 آمپر ولتاژ ورودی 220 ولت تکفازضریب قدرت 0.73 قابلیت جوش آرگون (در صورت خرید تجهیزات اضافه) قابلیت جوش چدن و استیل دارد .
سایر توضیحات دستگاه : ظرفیت ورودی 7.2KVA ، فرکانس 50-60 هرتز ، دارای نمایشگر دیجیتال آمپرمتر ، قابلیت ضد چسبندگی الکترود هنگام جوشـکاری (Anti-Stick) ، توانایی کنتـرل ولتاژ برق تا 14V به هنگام غیرفعـال بودن، جهت جلوگیری از آسیبهای ناشی از نوسانات برق ، دارای عکس العمل های حفاظتی اتوماتیک برای اضافه جریان و اضافه ولتاژ ، مناسـب برای جوشکاری پلیت های نازک ، کارهای سخـت و ظریف ، توانایی جوشکـاری TIG در صورت تهیه تجهیزات اضافه
قیمت و شماره تماس
قیمت 4,000,000 تومان ---- شماره تماس از طریق واتس اپ 09354375157 و یا کلیک کردن آیکون لرزان واتس اپ در بالا و سمت چپ تالار
.
.
.
متن پیام : توجه داشته باشید که این وسایل مازاد در خانه ی من هستند و دیگر اینکه من در تهران امکان تحویل وسیله ی مورد نیاز شما را دارم و آنهم حضوری و پس از اطمینان از صحت و سلامت وسیله توسط خریدار
امضای میدوری :
( آخرین ویرایش در این ارسال: 07 - December - 2023 28 : 10 AM، توسط : میدوری .::. دلیل ویرایش: دلیلی نوشته نشده است .)
محل حضور کاربر در تالار : میدوری در تالار ميدوری حضور ندارد .
ديدگاه کاربران برای مطلب : (روی آیکون مورد نظر کلیک کنید تا دیدگاه شما ثبت شود . در صورت انصراف تا دوبار می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید . برای پاک کردن دیدگاه روی همان آیکون یک بار کلیک کنید تا دیدگاه شما پاک شود .)