تالار میدوری

نسخه کامل: مای کد نوشته ی رنگین کمانی با CSS3
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
مای کد نوشته ی رنگین کمانی با CSS3
مای کدی را برای نوشته ها قرار میدهم که جالب است . خیلی جاها این مای کد را گذاشته اند ولی با جاوا اسکریپت کار میکنند و بعضا ممکن است مشکل ساز شوند . طرحی با استفاده ازCSS3 درست کردم که جالب شد و به اشتراک می گذارم . نخست به دو نمونه ی زیر توجه کنید و رنگین کمان را ببینید اگر خواستید و علاقه مند شدید مراحل کار را انجام دهید تا شما هم نوشته هایی با این قابلیت بتوانید در انجمن خودتان داشته باشید .
=================

This is rainbow text with CSS3
=================
ابتدا به کنترل پنل خود بروید و در بخش پیکربندی وارد مای کد MyCode شوید و در آنجا افزودن MyCode جدید را انتخاب کنید .

به ترتیب بخش های زیر را پر کنید :

عنوان * : نوشته ی رنگین کمانی
توضیح کوتاه * : نوشته هایی با حالت رنگین کمانی
عبارت منظم * :
برای دیدن نوشته های این بخش , نام نویسی کنید و یا وارد شوید .
جایگزین * :
با توجه به کاری که در بالا انجام شد از این به بعد هر موقع برای نمونه در ادیتور کد زیر را وارد کنید , باید نوشته شما بصورت جالبی تغییر رنگ بدهد و به نمایش در بیاید .

آگهی
متن پیام :

این حالت در تمام مرورگرهای جدید آزمایش شده و از کدهایی استفاده شده که شامل همه ی مرورگرهای امروزی می شود .

(20 - November - 2013 19 : 05 PM)میدوری نوشته بوده : [ -> ]
مای کدی را برای نوشته ها قرار میدهم که جالب است . خیلی جاها این مای کد را گذاشته اند ولی با جاوا اسکریپت کار میکنند و بعضا ممکن است مشکل ساز شوند . طرحی با استفاده ازCSS3 درست کردم که جالب شد و به اشتراک می گذارم . نخست به دو نمونه ی زیر توجه کنید و رنگین کمان را ببینید اگر خواستید و علاقه مند شدید مراحل کار را انجام دهید تا شما هم نوشته هایی با این قابلیت بتوانید در انجمن خودتان داشته باشید .
=================

This is rainbow text with CSS3
=================
ابتدا به کنترل پنل خود بروید و در بخش پیکربندی وارد مای کد MyCode شوید و در آنجا افزودن MyCode جدید را انتخاب کنید .

به ترتیب بخش های زیر را پر کنید :

عنوان * : نوشته ی رنگین کمانی
توضیح کوتاه * : نوشته هایی با حالت رنگین کمانی
عبارت منظم * :
جایگزین * :
با توجه به کاری که در بالا انجام شد از این به بعد هر موقع برای نمونه در ادیتور کد زیر را وارد کنید , باید نوشته شما بصورت جالبی تغییر رنگ بدهد و به نمایش در بیاید .

آگهی
متن پیام :

این حالت در تمام مرورگرهای جدید آزمایش شده و از کدهایی استفاده شده که شامل همه ی مرورگرهای امروزی می شود .

درود ی سوال مای کدهای مای بی بی مثل بی بی کدای وی بی هست من تازه کوچ کردم مای بی بی بعد ازپنل این مای کدوساختم چطو دکمه این مای کدرو به ادیتو راضافه کنیم متغیر وکدی اموزش هست چون من هرمای کد میسازم دکمه به ادیتور نمیاد کاربران استفاده کنند میشه آموزشی بدبن استاد بعد ازساخت مای کد چطور دکمه اش رو به ادیتور اضاف دردسترس باشه ومتنو رو اون دکمه بزنیم درکدش قرار واستفاده کنیم ممنون میشم
بسته به نوع ادیتور آموزش اضافه کردن دکمه به ادیتور خودتان را در پشتیبانی های مای بی بی که کم هم نیستند جستجو کنید . Cool
لینک مرجع